Transport Mobila

Sprintmove – transport mobila, transport marfa Bucuresti, o echipa tanara si plina de entuziasm. Am demonstrat de-a lungul anilor multi de experienta ca si in Romania pot exista servicii de calitate in conformitate cu standardele europene.
Cere oferta

Transport Mobila Bucuresti, Transport Marfa

Sprintmove – transport mobila, transport marfa Bucuresti, o echipa tanara si plina de entuziasm. Am demonstrat de-a lungul anilor multi de experienta ca si in Romania pot exista servicii de calitate in conformitate cu standardele europene.
Alege firma profesionista SprintMove, fara intermediari. Alaturi de noi ti se va asigura integritatea bunurilor prin contract scris, beneficiind de siguranta deplina.
Fie ca iti este necesar un serviciu de transport de mobilier sau o colaborare pe termen lung cu firma noastra pentru transportul marfurilor, este de ajuns doar sa ne contactezi direct sau prin intermediul formularului nostru din josul pagini.

Serviciul de transport mobila personalizat

SprintMove s-a adaptat fiecarei lucrari oferind servicii personalizate de transport de mobilier in functie de criteriile fiecarui client. Tu vii cu cerintele – noi venim cu solutiile.

Nu trebuie decat sa ne contactezi iar noi ne vom mobiliza pentru a oferi in cel mai scurt timp solutia si planul logistic aferent necesitatilor pe care le ai. Iti vom oferi asistenta in tot intervalul de timp de la solicitare si pana la executie, cat si ulterior, pe parcursul intregului proces de transport mobila sau marfa.

Iti punem la dispozitie o varietate de autoutilitare cu capacitati volumice cuprinse intre 18 si 30 mc pentru transportul marfurilor in care se pune accentul pe volum. Pe langa aceasta iti putem pune la dispozitie autoutilitare ce pot transporta o greutate neta de pana la 3 tone.

Pret avantajos la transport mobila

Odata cu solicitarea pentru serviciul de transport mobilier, un reprezentant al firmei va lua in considerare toate aspectele lucrarii pentru a stabili un pret cu adevarat corect. Daca este necesara o analiza mai amanuntita, acest lucru nefiind facil prin telefon, vom programa estimare la locatie in functie de disponibilitatea ta.transport mobila si transport marfa

Expertul nostru va intocmi cu aportul tau un inventar al mobilierului si al bunurilor pentru a alege solutia potrivita de transport mobila. Serviciul se realizeaza pe baza de contract verbal sau scris, cu emitere de factura fiscala, respectiv chitanta.

Solutii personalizate la transport marfa

Dispunand de o varietate de optiuni in vederea transportului de marfuri, iti putem garanta solutia potrivita nevoilor si preferintelor tale. In functie de inventarul ce trebuie transportat, o putem alege usor din varietatea de autoutilitare cu capacitati volumice si greutati maxime admise diferite pe aceea care ti se potriveste cel mai bine.

Oferim serviciul de transport mobila, marfa atat local, national, cat si international. Noi asigurandu-ti efectivele prin contract, la randul nostru fiind asigurati prin polita de asigurare a transportatorului – CMR. Astfel oferim servicii sigure la orice transport efectuat de soferii nostri cu experienta. Noi transportam mobila ta!
Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down