Transport Mobila

Sprintmove – transport mobila, transport marfa Bucuresti, o echipa tanara si plina de entuziasm. Am demonstrat de-a lungul anilor multi de experienta ca si in Romania pot exista servicii de calitate in conformitate cu standardele europene.
Cere oferta

Transport Mobila Bucuresti, Transport Marfa

Sprintmove – transport mobila, transport marfa Bucuresti, o echipa tanara si plina de entuziasm. Am demonstrat de-a lungul anilor multi de experienta ca si in Romania pot exista servicii de calitate, in conformitate cu standardele europene si asteptarile inalte.
Alege firma profesionista SprintMove Relocation, fara intermediari. Alaturi de noi ti se va asigura integritatea bunurilor prin contract scris, beneficiind de siguranta deplina. Fiecare transport de mobila in parte este tratat ca cel mai important, cu marfa cea mai pretioasa.
Fie ca iti este necesar un serviciu de transport de mobilier sau o colaborare pe termen lung cu firma noastra pentru transportul marfurilor, este de ajuns doar sa ne contactezi direct sau prin intermediul formularului nostru de contact din josul paginii si solutia potrivita apare.

Serviciul de transport mobila personalizat

Noi, SprintMove, ne-am adaptat fiecarei lucrari oferind servicii personalizate de transport de mobilier in functie de criteriile fiecarui client. Numai in acest mod am reusit sa numaram astazi atatia clienti multumiti si atatia ani de activitate. Asadar, este valabil si pentru tine: tu vii cu cerintele – noi venim cu solutiile.

Nu trebuie decat sa ne contactezi iar noi ne vom mobiliza pentru a oferi in cel mai scurt timp solutia si planul logistic aferent necesitatilor pe care le ai. Iti vom oferi asistenta in tot intervalul de timp de la solicitare si pana la executie, cat si ulterior, pe parcursul intregului proces de transport mobila sau marfa.

Iti punem la dispozitie o varietate de autoutilitare cu capacitati volumice cuprinse intre 18 si 30 mc pentru transportul marfurilor in care se pune accentul pe volum. Pe langa aceasta iti putem pune la dispozitie autoutilitare intretinute, pretate acestei misiuni, ce pot transporta o greutate neta de pana la 3 tone.

Pret avantajos la transport mobila

Odata cu solicitarea pentru serviciul de transport mobilier, un reprezentant al firmei va lua in considerare toate aspectele lucrarii pentru a stabili un pret cu adevarat corect. Daca este necesara o analiza mai amanuntita, acest lucru nefiind facil prin telefon, vom programa estimare la locatie in functie de disponibilitatea ta. Procedam astfel pentru a putea reduce cat se poate din costul total.

Expertul nostru in logistica va intocmi cu aportul tau un inventar al mobilierului si al bunurilor pentru a alege solutia potrivita de transport mobila. Serviciul se realizeaza pe baza de contract verbal sau scris, cu emitere de factura fiscala, respectiv chitanta.

Solutii personalizate la transport marfa

Dispunand de o varietate de optiuni in vederea transportului de marfuri, iti putem garanta solutia potrivita nevoilor si preferintelor tale. In functie de inventarul ce trebuie transportat, o putem alege usor din varietatea de autoutilitare cu capacitati volumice si greutati maxime admise diferite pe aceea care ti se potriveste cel mai bine.

Oferim serviciul de transport mobila, marfa atat local, national, cat si international. Noi asigurandu-ti efectivele prin contract, la randul nostru fiind asigurati prin polita de asigurare a transportatorului – CMR. Astfel oferim servicii sigure la orice transport efectuat de soferii nostri cu experienta. Noi transportam mobila ta!

Firma de transport de incredere

Stim ca increderea se construieste in ani si se distruge in clipe, asa ca am ajuns o firma de transport mobila de incredere pastrandu-ne pasiunea si vigoarea. Suntem o echipa tanara dar in acelasi timp rodata, iar daca ne alegi ca parteneri vei observa cat de bine ne miscam si vei prinde si tu incredere in noi.

Multi oameni apeleaza la servicii de transport mobila fiindca le este mult mai simplu, economisind timp si energie si scazand riscurile. O singura plata poate acoperi totul, de la organizare la carat, montat/remontat etc. Ai incredere si cheama Sprintmove in ajutor!
Mutari mobila Bucuresti, Servicii complete de mutare mobila
Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down