Intrebari Relocare

sprintmove-company-map-locatorIata cateva exemple de intrebari frecvente pe care le primim cel mai des de la clientii nostri.
Cere oferta
De unde stiu ca pretul este corect?
Estimarea este efectuata de expertul nostru in logistica luand in considerare mai multi factori care influenteaza costul final. Pe baza anilor de experienta, acesta va stabili pretul corect.

Estimarea este oferita gratuit de catre SprintMove. Expertul nostru se poate prezenta la locatia ta intr-un timp mai scurt de 2 ore de la solicitare.
Cat dureaza o mutare?
De aceasta depind multi factori. Spre exemplu o mutare de locuinta comparativ cu o mutare de sediu au planuri logistice diferite. SprintMove va efectua planul logistic al fiecarei lucrari cat mai optimizat, pentru obtinerea unui timp cat mai scurt al lucrarii.

In mod frecvent, un apartament cu 2 camere la care locatiile de plecare-destinatie sunt situate la etaje intermediare (medii), cu mobilier tipizat (necomplex) poate dura cca. 5-6 ore.
Doresc o estimare. Cum procedam?
Nu trebuie decat sa ne contactezi direct prin
telefon: 0733.832.111 / 0767.223.200
email: office@sprintmove.ro / sprintmove@yahoo.ro

sau sa completezi formularul nostru de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp. 

Dupa ce luam legatura, reprezentantul firmei noastre de mutari va stabili de comun acord cu tine data si ora estimata. Estimarea este gratuita pe plan local iar expertul nostru poate ajunge in maxim 2 ore la orice adresa din Bucuresti din momentul solicitarii.
Am obiecte fragile. Ma bazez pe voi?
Desigur! Pe langa staff-ul nostru competent si cu experienta in domeniu, care va manipula aceste obiecte cu mare grija, le vom proteja cu materiale corespunzatoare.

Folosim materiale profesioniste pentru ambalarea si impachetarea obiectelor fragile pentru un transport cat mai sigur. Aceste sunt: folie stretch, folie cu bule. carton ondulat, paturi de bumbac, cutii de carton de diverse marimi etc. Ambalarea este efectuata de echipa noastra care de-a lungul timpului a dobandit tehnici noi si ingenioase.
starstar-emptyenvelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down