Preturi mutari Locuinte si sedii firme

Mai jos gasiti o lista cu preturi standard pentru mutari si transport national si international – SprintMove Relocation - Firma de Mutari.
Cere oferta

Pentru o cotatie exacta, calculata special pentru situatia dvs, va rugam cereti oferta

Pretul pentru mutarea unui apartament cu o camera este cuprins intre 350 – 750 RON, incluzand servicii de impachetare, demontare/remontare, manipulare si transportul propriu-zis; se pot adauga si materiale pentru impachetarea efectelor personale sau a documentelor de birou, fiind contra cost.
Pretul unui apartament cu 2 camere este cuprins intre 600 – 1400 RON, in functie de serviciile de care ai nevoie si de volumul respectiv;
Pretul unui apartament de 3 camere este cuprins intre 850 – 2500 RON in functie de serviciile de care ai nevoie si de volumul respectiv;
Pretul unui apartament de 4 camere este cuprins intre 1700 – 3200 RON in functie de serviciile de care ai nevoie si de volumul respectiv;
Pretul unei debarasari este cuprins intre 150 – 5000 RON in functie de serviciile de care ai nevoie si de volumul respectiv, de asemenea un factor important este starea acestora – deoarece se pot dona sau arunca la groapa de gunoi unde intra costul gropii in oferta respectiva;
Pretul pentru relocarea unei firme sau unui sediu este cuprins intre 70 Euro – 500.000 Euro in functie de volumul respectiv si de serviciile de care ai nevoie;
Pretul unui Transport national este de 2,5 lei/ km / autoutilitara 23mc;
Atentie: Costurile estimative pentru relocarea apartamentelor sunt oferite pe plan local (Bucuresti) si zonele limitrofe; pentru relocari internationale sau nationale sunt costuri diferite.

Cel mai bun pret pentru servicii de relocare

Bineinteles ca in viata fiecaruia va sosi acel moment cand trebuie sa isi gaseasca un loc al lui fie mai mare, fie intr-o zona mai linistita, fie chiar peste hotare. Procesul de relocare este unul laborios, epuizant si de durata – SprintMove il va transforma intr-un proces scurt, sigur si lipsit de griji. 

Fiind firma de mutari mobila profesionista, SprintMove dispune de personal calificat, tanar si cu experienta, pentru a te ajuta sa efectuezi aceasta tranzitie intr-un timp cat mai scurt.
mutari mobilier bucuresti

Servicii complete de mutari mobila atat in Bucuresti, cat si national si international.

SprintMove Company executa servicii complete si in deplina siguranta de mutari mobila la nivel local in Bucuresti, cat si la nivel national in toata Romania. De asemenea, acest serviciu se extinde si peste granitele noastre, executand mutari internationale oriunde in Europa indiferent de volum sau complexitate.

Dupa ce am ridicat si totodata am rezolvat problema mutarii mobilierului din locuinta, cum ramane cu obiectele unicat precum vaza de sute de ani lasata mostenire de catre bunica sau setul cu pahare de cristal primite cadou de aniversare?
Exista oare o firma de mutari ce iti poate garanta siguranta bunurilor, integritatea acestora pe timpul transportului? Aici revenim la cele spuse mai sus si anume “Servicii complete in deplina siguranta” – pe langa faptul ca bunurile unicat pe care le detii vor fi impachetate de catre o echipa deosebit de competenta in materiale de protectie special concepute sa preia socurile tranzitorii, tu in calitate de client beneficiezi prin contract de o asigurare a bunurilor intre 15.000 si 100.000 Euro.

Ridicam problema pentru cei mai sceptici dintre oameni, sau care chiar in trecut au apelat la o firma de mutari care le-a promis „marea cu sarea” si dupa ce s-a terminat mutarea arata ca si cum ar fi trecut un uragan prin mijlocul livingului.

Ei bine, acele firme sunt numite de noi, cei din aceasta nisa, „firme fantoma”, neprofesioniste si puse pe castiguri rapide si nemeritate.

Acestea fiind spuse, de ce sa mai apelezi la prieteni sau familie cand exista SprintMove – Firma profesionista de mutari mobila national si international?

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down