Mutari obiecte grele / fragile

Stim foarte bine cat de importate sunt acele obiecte fragile sau chiar unicate, prin urmare nu trebuie sa iti faci griji – acestea vor fi transportate in conditii maxime de siguranta.
Cere oferta

Mutari obiecte fragile

Obiectele de sticla sau cristal, precum si altele fragile vor fi invelite in folie bubblewrap (cu bule) si aranjate in cutii astfel incat sa fie evitate deplasarile relative intre acestea, fiind complet protejate de soc.

Oferim solutii de impachetare pentru obiecte fragile cu materiale de protectie profesioniste. Aceste materiale includ: folia cu bule, cartonul ondulat si paturile de bumbac ce absorb socurile in tranzit. Pe langa acestea adaugam un strat superior de folie stretch pentru a proteja totul de praf.
mutari obiecte grele pianine
mutari obiecte fragile piane

Mutari obiecte grele

Aveti nevoie la un moment dat in viata de ceva mai mult decat de manipularea mobilierului din living sau a unor birouri. Ne referim la acele obiecte cu adevarat grele, pe care oricat ai incerca nu le poti muta nici daca te ajuta prietenii sau familia. Ajungand la o concluzie, decizi sa apelezi pana la urma la o firma profesionista de mutari obiecte grele, mutari piane sau mutari pianine.
Aici SprintMove Company iti sare in ajutor, avand experienta in mutarile de obiecte fragile, piane, pianine si in mutari de obiecte grele precum:
seifuri
machete
dulapuri si fisete antifoc
covoare de mare suprafata si multe altele
Bineinteles ca un asemenea proces de mutare obiecte fragile sau grele este mult mai complex si necesita personal cu experienta si mai ales cu abilitatea efectiva de a ataca asemenea lucrari. De aceea echipa noastra de profesonisti este formata din baieti tineri cu experienta in domeniu, politicosi si energici.
Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down