Depozitare Mobila

Oferim depozitare mobila Bucuresti sau depozitare marfa, in containere speciale, unde bunurile tale sunt in siguranta, supravegheate non-stop.
Cere oferta

Depozitare Mobila Bucuresti cu SprintMove Relocation

Oferim depozitare mobila Bucuresti sau depozitare marfa, in containere speciale, unde bunurile tale sunt in siguranta, supravegheate non-stop.
Boxa 1
for small business
Lungime: 3m
Latime: 1.3m
Inaltime: 2.7m
Volum: 10.5mc
lei300 /luna
Boxa 2
for small business
Lungime: 3m
Latime: 2m
Inaltime: 2.5m
Volum: 15mc
lei400 /luna
Boxa 3
for small business
Lungime: 5m
Latime: 1.5m
Inaltime: 2.5m
Volum: 19mc
lei500 /luna
Boxa 4
for small business
Lungime: 3m
Latime: 2.5m
Inaltime: 2.5m
Volum: 19mc
lei500 /luna
Boxa 5
for small business
Lungime: 5m
Latime: 2m
Inaltime: 2.5m
Volum: 24mc
lei600 /luna
Boxa 6
for small business
Lungime: 5m
Latime: 2.5m
Inaltime: 2.5m
Volum: 31mc
lei650 /luna
Boxa 7
for small business
Lungime: 5m
Latime: 2.5m
Inaltime: 3m
Volum: 38mc
lei650 /luna

Depozitare mobilier in containere, cu supraveghere video, rapid si accesibil

Din diverse motive mobilierul aflat la adresa A nu are loc la adresa B, sau poate incaperile in care trebuie amplasate nu sunt complet renovate? Nicio problema! Pana isi gaseste locul din nou o vom pastra noi pentru tine in cele mai bune conditii.
Nu e nevoie sa iti faci griji in legatura cu bunurile tale – acestea vor fi depozitate in containere curate si intretinute periodic, fiind pazite si supravegheate video non-stop. Chiar si pentru produsele mai fragile ori mai sensibile la praf si umezeala asiguram conditii foarte bune de pastrare.

Inchirierea spatiului de depozitare e avantajoasa

Costurile depozitarii mobilei vor fi stabilite in urma cotatiei gratuite oferite de expertul nostru in logistica, care se va prezenta la locul cu pricina in cel mai scurt timp. Acesta va evalua toate lucrurile de depozitat si de asemenea fiecare in parte stabilind volumele si starea in care se regaseste fiecare lucru.

Practic, discutam de mai mult de o inchiriere a spatiului de depozitare pe care il detinem – ce propunem clientilor nostri este sa scape complet de griji stiind ca mobila nu sta in ploaie, ca nu dispare si ca nu deranjeaza pe nimeni.

Intr-o locuinta din ce in ce mai aglomerata, gasirea de spatii de depozitare pare o sursa de stres si de frustrare: la ce spatiu sa renunti pentru a il transforma in loc dedicat depozitarii de lucruri?

A apela la acest serviciu atunci cand ai nevoie de el este o decizie avantajoasa. Nu se deterioreaza sau distruge nimic, in schimb nu te mai impiedici de nimic. Cantareste acest lucru si daca ajungi la aceeasi concluzie ca noi, este suficient sa ne dai un semn.
inchiriere spatiu depozitare mobila
mutari mobilier bucuresti

Suficient spatiu de depozitare pentru mobila ta

Te ocupi de renovarea unei locuinte, pregatesti un spatiu pentru birouri sau pentru o amenajare speciala si te incurca mobila existenta? Ai deja mobila pregatita, insa peretii si plafonul inca nu sunt finisati?

La SprintMove gasesti suficient spatiu de depozitare mobilier si nu incape mirare – ne gestionam spatiul de depozitare foarte bine. Desigur, SprintMove ofera cele mai bune preturi de pe piata la momentul actual – asta datorita eficientei de lucru si a personalului calificat, condus de coordonatorul de echipa.

Mutarea de colo-colo care creste riscul deteriorarii pieselor de mobilier sau depozitarea in locuri neconforme aduce deservicii materiale, putand compromite marfa sau putandu-i scurta perioada in care poate fi utilizata.
Depozitul nostru este mai mult decat o simpla hala, fiind:
izolat ermetic, astfel incat praful, umezeala, vantul sa nu intre si elementele de lemn sau cele tapitate sa se intretina mai bine pentru mai mult timp; oricum, ambalam totul inainte;
bine climatizat, posibil doar prin si in completare la izolarea ermetica; alaturi de mobila, putem prelua si depozita si alte obiecte care in mod firesc sunt asociate mobilei;
bine compartimentat, pentru a fi la inaltime din punct de vedere logistic si pentru a putea reactiona rapid in orice situatie – ocupare sau eliberare de spatiu de depozitare;
beneficiarul unui sistem de alarma serios, puternic, astfel incat furturile, intrarile prin efractie sau accesul neautorizat intr-o parte sau alta sa fie descurajate si aflate imediat;
supravegheat continuu in mod consistent; mai departe de standardele europene in domeniu, suntem exigenti in ceea ce priveste paza si protectia bunurilor tuturor clientilor nostri.

Obtine spatiu de depozitare. Alege SprintMove!

Suntem pregatiti chiar si pentru urgentele tale, spatiul pus la dispozitie de SprintMove fiind destul iar resursele suficiente pentru a putea prelua mobila ta oricand ai nevoie. Ia in calcul inchirierea unui spatiu de depozitare de la noi si ai incredere in aceasta actiune, fiindca iti garantam accesul la bunuri oricand doresti. Un gestionar se va ocupa de fiecare vizita pe care o vei face in depozit.

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down