Mutari Internationale

Oferim mutari internationale, din orice oras din Europa catre orice oras din Romania, cat si viceversa. SprintMove este alegerea ideala pentru o mutare in afara Romaniei cat si pentru un transport international.
Cere oferta

Mutari Internationale in Europa

Mutam totul extrem de rapid si de bine din punct de vedere calitativ incat sa fii extrem de multumit de serviciile noastre.

Servicii complete de mutari internationaleexperienta

Odata cu serviciul nostru international, profesionistii nostri iti ofera o gama completa de servicii aditionale, de la pregatirea pieselor de mobilier si bunurilor ce urmeaza a fi transportate pana la plasarea lor in pozitiile indicate de tine in noul imobil.
mutari internationale sprintmove

Siguranta si integritatea bunurilor, prin asigurare de 100.000€ la mutari internationale

Serviciul nostru de mutari internationale se desfasoara in conditii de siguranta deplina pentru bunurile detinute de tine, pe langa asigurare firma noastra aducand la lucru echipe profesioniste cu experienta in domeniu.
Serviciul nostru de mutari internationale se desfasoara in conditii de siguranta deplina pentru bunurile detinute de tine, pe langa asigurare firma noastra aducand la lucru echipe profesioniste cu experienta in domeniu. Pentru ca intregul proces sa fie realizat eficient si in siguranta, noi ne vom ocupa de:
impachetarea pieselor de mobilier pentru protectia lor (cu folie stretch sau de tip bubblewrap, paturi din bumbac etc.);
demontarea oricarui tip de mobilier;
impachetarea obiectelor din sticla/ oglinzi sau altor materiale casante in paturi speciale din bumbac/ folie cu bule destinate acestui tip de operatiuni pentru a absorbi socul pe timpul transportului;
impachetarea aparaturii electronice si electrocasnice in paturi din bumbac, apoi adaugarea de folie stretch pentru a nu se deteriora in timpul manipularii si transportului;
impachetarea si asigurarea protectiei pentru echipamentele IT (calculatoare, laptopuri, plasme, imprimante si alte periferice);
manipularea cu grija a bunurilor;
transportul international de bunuri catre noua locatie;
despachetarea bunurilor;
remontarea pieselor de mobilier;
asezarea bunurilor pe pozitie;
personalul nostru calificat va poate ajuta si cu servicii precum: fixare rafturi pe pereti, fixare tablouri, montaj mobilier nou achizitionat, montaj galerii si asa mai departe.

SprintMove a executat servicii de transport si mutari internationale in tari precum: Grecia, Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Portugalia, Anglia, Albania, Rusia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Danemarca, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Suedia si lista continua.

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down