Mutari locuinte cu Sprintmove

Ceea ce pentru tine este un eveniment unic, de o mare insemnatate, pentru noi este o zi obisnuita de lucru. Prestam serviciul de mutari locuinte intelegand cat de important este pentru tine si cata incredere investesti in noi.
Cere oferta
Daca planuiesti sa te muti si iti doresti pentru mutare un partener care sa fie mai mult decat un carator de cartofi in piata, poti apela cu toata increderea la noi, profesionistii în domeniul mutarilor de locuinte, mutarilor de mobilier si asa mai departe.
Suntem dispusi sa preluam mai multe misiuni decat simplul transport cu autoutilitara de la locuinta pe care o parasesti la cea pe care o iei in primire. Cand te muti cu locuinta, nu doar mobilierul trebuie mutat, ci si electrocasnicele, covoarele, hainele si multe alte bunuri personale care umplu si insotesc respectiva mobila. Ne ocupam cu mutarea tuturor acestora.

Mutam bunurile din interiorul locuintelor:

Case parintesti, cu mobila grea si veche sau de colectie, cu bunuri lasate mostenire si care au devenit in timp fragile sau usor de deteriorat;
Vile, cu multe camere, cu paturi duble si simple, covoare intinse, cu electrocasnice de dimensiuni mai mari, cu elemente de decor, cu mansarda;
Garsoniere, cu doar un pat, doar un sifonier, un corp de bucatarie si altul de baie, cu doar cateva corpuri de mobila de living;
Apartamente cu 2 camere, standard ca dimensiune si dotari/ amenajari, desi mic si incomod sau situat la etajul 4 fara lift;
Apartamente cu 3 si 4 camere, decomandat sau nedecomandat, cu orice tip de mobila, posibil sa ne ocupam de demontarea mobilei;
Alte tipuri de locuinte, cu alta mobila, cu alte provocari, mereu lucruri pe care le putem rezolva cu profesionalism.

Firma de mutari locuinte la care poti apela

Noi, SprintMove Relocation, impreuna cu tine, stabilim o vizita la locatie a specialistului nostru in logistica, cel care va dialoga cu tine in vederea stabilirii planului de mutare si a conceperii unui tarif estimativ pentru proiectul de mutare. Este un prim pas care asigura succesul mutarilor de locuinte cu SprintMove.

La data, locul si ora stabilite de comun acord, echipa noastra ajunge la locatie aducand folii stretch, folii cu bule, cartoane ondulate, paturi speciale de bumbac, de productie americana, pentru protejarea suprafetelor sensibile sau obiectelor fragile, plus cutii rezistente in care sa incarce lucrurile.

Am trecut prin suficiente mutari de locuinte și de aceea lucram eficient. Nu lasam nimic la intamplare, totusi realizam ca sunt implicate toate lucrurile din casa ta, pentru care ai muncit si care au o insemnatate aparte pentru tine.

Contacteaza-ne pentru serviciul complet de mutari

Fii fara griji! Protejam totul, de la A la Z, ambalam si manevram cu grija bunurile pana la autoutilitara noastra, asezam si fixam cu grija totul in duba, conducem cu atentie si repetam pasii in sens invers, pentru a ajunge din nou cu toate lucrurile pe pozitie in locuinta – numai ca in noua locuinta, in noul tau camin in care sa poti trai momente frumoase cu familia.

La finalul a tot ce inseamna mutari de locuinte, la un interval de cele mai multe ori de numai cateva ore, clientii nostri pot relua activitatile sau tabieturile de acolo de unde le-au lasat, intrucat noi aducem totul pe pozitie, dezambalam, montam sau reasamblam mobila daca am dezasamblat-o ca sa o putem scoate din vechea locuinta, apoi strangem dupa noi – adunam si reciclam aceste materiale de protectie mai sus amintite.

Nu ai mai avut pana in prezent contact cu o firma de mutari? Este momentul sa testezi serviciul nostru de mutari locuinte. Te vei muta repede si fara efort!

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down