Debarasare Mobila

In foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum debarasare mobila, aceasta rezultand in urma achizitionarii sau vanzarii locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu. Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie de asemenea transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum.
Cere oferta

Debarasare Mobila Bucuresti cu SprintMove Relocation

Sprintmove ofera servicii complete de debarasare mobila, asigurand incarcarea, transportul si manipularea acesteia simplu, rapid si complet, fara ca pe viitor sa te mai incurci de ceva ce iti prisoseste. Locul devine imediat curat si pregatit pentru urmatorul proprietar sau urmatoarea destinatie de utilizare.

Servicii complete si eficiente de debarasare mobilier in Bucuresti si Ilfov

Personalul nostru se ocupa de tot: demontarea mobilierului vechi/nou, incarcarea obiectelor in autoutilitare si asigurarea descarcarii acestora. Desi poate parea ca mobilierul vechi nu are nevoie de grija sporita pe timpul manipularii, suntem prevazatori la orice miscare, asa incat la evacuarea de mobila veche sa nu zgariem peretii, tocurile usilor sau podeaua.

Bucura-te de intregul spatiu de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-te de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

Debarasare mobilier conform standardelor europene

Dupa ce decizi ca vrei sa renovezi locuinta sau firma sau pur si simplu sa scapi de mobilierul vechi sau echipamentele defecte, SprintMove se va mobiliza pregatind un plan de logistica.

Odata ce se realizeaza inventarul complet cu bunurile ce trebuie debarasate, expertul nostru va stabili costul intregului proces. Mobilierul sau electronicele vor fi duse intr-un loc special amenajat, firma noastra detinand autorizatie de colectare-aruncare deseuri.

Daca exista piese de mobilier care se pot repara sau electronice/ electrocasnice care inca sunt in stare de functionare, acestea pot fi reparate sau reconditionate fiind ulterior donate familiilor nevoiase sau institutiilor sociale.

Cu alte cuvinte, respectam principiul cum ca nimic nu se pierde si totul se transforma. Avem abordarea ecologica drept singura cale de a ne realiza activitatea, asadar suntem o firma de debarasare a mobilei aliniata la standardele de nivel european.

Precum in celelalte servicii pe care le prestam – mutari mobila, mutari firme, mutari internationale, transport mobila, depozitare, precum si demontare/ montare, si acest serviciu de debarasare este asigurat de noi in termeni calitativi. Ne ocupam cu asta fiindca suntem pregatiti temeinic.
debarasare mobila bucuresti
colectare mobilier vechi

Firma de debarasare mobila pentru curatenie si nou

Intr-o casa sufocata de lucruri apasatoare nu te poti simti bine. Intr-o casa care respira, care cuprinde mobila noua in orice stil iti doresti – noua sa fie – te simti mai bine si te poti relaxa, impreuna cu toata familia. Ajungi la aceasta stare buna chemandu-ne pe noi pentru debarasare.

Daca sediul firmei de care te ocupi se schimba iar mobilierul de birou se innoieste, iarasi noi, SprintMove, suntem o mana ferma de ajutor in toate: mutam mobila, o aducem si pe cea noua, o debarasam si pe cea veche.

In masura in care iti doresti, putem demonta si debarasa in procesul de debarasare de mobila veche si tocuri de usi, geamuri, pardosele, parchet și asa mai departe. Iti pastram piesele de mobilier in conditii optime pana hotarasti ce faci cu ele pe mai departe sau pana le gasesti loc intr-un alt imobil.

Nu de putine ori proprietarii de case sau de apartamente isi renoveaza locuinta si atunci mobila veche ajunge pe undeva pe la tara sau la casa de vacanta, dupa caz. De ce se intampla acest lucru?

Fie pentru ca aceasta mai poate fi folosita un timp, fie deoarece nu stiu efectiv ce altceva sa faca cu ea. In primul caz, putem prelua noi transportul, iar in cel de-al doilea putem noi, ca firma de debarasare mobila, sa te scapam de problema.

Alege curatenia, alege noul, asadar alege evacuarea de mobila veche realizata de SprintMove!

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down