Mutari Mobila

Apeland la firma noastra profesionista de mutari mobila Bucuresti, scapi de stresul relocarii. Profesionistii nostri sunt capabili sa execute orice lucrare, fie ea mutarea unei locuinte, fie montarea pieselor de mobilier mai complexe.
Cere oferta

Mutari Mobila Bucuresti cu SprintMove Relocation

Ne vom ocupa de fiecare obiect cu grija sporita. Pe langa acest aspect, firma noastra iti garanteaza ca foloseste materiale de protectie speciale pentru o siguranta deplina pe parcursul mutarii sau transportului.

Firma noastra ofera urmatoarele servicii de baza pentru a asigura procesul de mutare mobila cat si transport de mobilier:

demontarea pieselor de mobilier;

protejarea acestora pe durata manipularii si transportului folosind materiale speciale de protectie;

transportul bunurilor la destinatie, catre resedinta sau sediu;

asamblarea mobilierului si plasarea pe pozitia finala la destinatie;

despachetarea si reciclarea materialelor folosite in urma procesului de mutari mobila.

Asadar, o firma de mutari face mai mult decat pare, permitand corpului suspendat de bucatarie, spre exemplu, sa ajunga fara batai de cap din vechea in noua bucatarie, la fel de suspendat si la fel de util ca inainte.

Mutari mobilier, Transport mobila la cel mai bun pret

Pretul va fi stabilit de un expert in logistica – estimarea putand fi facuta prin telefon sau direct la domiciliu pentru a stabili cu exactitate pretul corect. Costul este calculat in functie de diferiti factori esentiali ce pot fi cuantificati:

Volumul mobilierului si al bagajelor
Existenta sau absenta liftului
Distanta intre locatii
Complexitatea mobilierului
Necesarul de materiale de protectie
Acesta determina capacitatea volumica a autoutilitarei ce va fi desemnata pentru lucrarea de mutari mobilier. Totodata, daca este necesara o mutare internationala trebuie luata in considerare si greutatea acestora pentru a alege o masina cu o capacitate corespunzatoare.
Existenta sau absenta acestuia fie la adresa de plecare, fie la destinatie implica un timp mai lung de executie a lucrarii de mutari mobila, transportul mobilierului sau alocarea unei echipe mai mari. Expertul nostru in logistica va lua in considerare si diferenta dintre etaje pentru a stabili pretul corect.
Distanta implica timp si consum de carburant, de aceea noi luam in considerare si acest aspect la stabilirea pretului. Fie ca este vorba de o mutare mobiler local, national sau international – cu cat distanta creste, cu atat aduce un aport mai mare la stabilirea pretului.
Aceasta presupune un numar de montatori suplimentar, necesar unei lucrari de mutari mobilier. De asemenea, cu cat mobilierul este mai complex, cu atat creste durata de executie a lucrarii, fiind necesar un spor de manopera.
In acest caz punem accentul pe obiectele fragile, ce necesita o grija sporita si materiale de protectie speciale.

Preturi competitive bazate pe experienta

Noi, echipa Sprintmove, am realizat deja o multitudine de mutari de mobila Bucuresti si de aceea avem o imagine de ansamblu mai pronuntata fata de mai noile firme de relocari ale locuintelor sau sediilor de firma. Iata de ce putem calcula repede si cu precizie un cost corect pentru tine, avantajos si care poate chiar sa te surprinda – in sensul bun.
mutari mobilier bucuresti
mutari mobilier bucuresti

Contacteaza-ne pentru serviciul complet de mutari

Stabileste acum o intalnire cu expertul nostru in logistica si alege firma noastra profesionista de mutari. Vei beneficia de transparenta totala, siguranta si calitate.

La locatie, acesta va evalua in prezenta ta inventarul odata cu toti ceilalti factori mentionati mai sus. Dupa stabilirea pretului lucrarii de mutari mobila se poate intocmi pe loc un contract scris sau verbal in care se prevad termenii efectuarii lucrarii respective.
Pentru noi nicio piesa de mobilier nu este prea grea sau prea masiva. Ne asumam rolul de firma de mutat mobila si ne conformam pe deplin responsabilitatilor ce ne revin. Ne pregatim pentru acest lucru din toate punctele de vedere cu:
expert in logistica;
autospeciala de transport adaptata nevoilor;
carausi in putere si experimentati, care cunosc subtilitatile folosirii materialelor de protectie, a protejarii corpurilor de mobilier pe durata demontarii, manipularii, transportului si repozitionarii in noua locuinta;
materiale de protectie diversificate, din abundenta si care vor fi reciclate;
politica de preturi calculata in favoarea dvs.

Nu ai mai avut pana acum contact cu o firma de mutat mobila si ai carat totul impreuna cu familia si prietenii? Este momentul sa testezi acest serviciu profesionist de transport cu noi: contacteaza-ne si te vom ului!

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down