Despre Noi

Apeland la firma noastra profesionista de mutari mobila Bucuresti, scapi de stresul relocarii. Profesionistii nostri sunt capabili sa execute orice lucrare, fie ea mutarea unei locuinte, fie montarea pieselor de mobilier mai complexe.
Cere oferta

Despre compania SprintMove Relocation

Fiind o firma profesionista de mutari mobilier, inca de la inceput am dorit sa oferim o calitate a serviciilor superioara competitorilor. Punand pe primul loc satisfactia clientilor prin calitatea mutarilor ne-am propulsat repede catre topul firmelor din Romania.
Toate lucrarile efectuate ne-au adus colaborari, recenzii si recomandari pentru viitor – astfel s-a infiintat brand-ul “SprintMove Company”. Colaborand nu numai cu persoane fizice, ci si cu firme de top din Romania si din strainatate, am castigat respectul fiecarui client, asigurand parteneriate de lunga durata.

2002

Bucuresti, Romania

Impreuna cu o echipa mica, tehnologie modesta dar cu experienta in domeniul mutarilor am pornit la drum, executand servicii de mutari mobilier, montaje si transporturi locale. Fiind constienti ca doar prin calitatea serviciilor ne putem afirma pe piata, am acordat atentie maxima fiecarei lucrari. Decizie care este valabila si in ziua de astazi.

2004

Extindem teritoriul

Dupa nici 2 ani de la primele lucrari, incepem sa primim solicitari de lucrari din recomandarile clientilor deja dobanditi. Extindem lucrarile pe toata Romania executand din ce in ce mai des transporturi si mutari nationale.

2007

Depasim granita Romaniei

Prin perseverenta si transparenta noastra incepem sa primim din ce in ce mai multe solicitari de mutari internationale. In febra plecarilor din acea perioada, vechi clienti ne-au solicitat serviciile prin increderea dobandita la lucrarile din trecut. Cu o abordare precauta, primele tari in care am ajutat sa schimbam vieti au fost Spania, Italia si Franta.

2009

In urma unei aliante apare S.C SprintMove Relocation S.R.L

Plecand initial pe drumuri separate, anul 2014 a facilitat fuziunea a doua firme rezultand firma de mutari si transport SprintMove Relocation. Combinand ani de experienta ale ambelor parti si a echipelor si echipajelor dobandite de-a lungul timpului am format astfel in doar scurt timp brandul SprintMove.

2022

Prezent

In prezent ne desfasuram activitatea in toata Romania dar si in alte >51 de tari, executand lucrari de mutari internationale si mutand povestile oamenilor peste hotare.

Multumim tuturor clientilor nostri, care au apreciat munca depusa si care ne-au recomandat intre prieteni si familie.

Solicita o cotatie
envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down