Te-ai mutat? Cum să te acomodezi mai repede

Cere oferta

Te-ai mutat? Zilele care urmează mutării sunt inconfortabile și confuze. Chiar dacă stai bine cu orientarea în spațiu, te poți rătăci în fața blocului sau poți tinde să cobori din lift la etajul vechi. Treci prin tot felul de încurcături; mai jos îți spunem cum să scapi de ele mai ușor.

Faci impresie bună și îți păstrezi tonusul, chiar dacă te-ai mutat

Dacă alegi să nu te dai peste cap din punct de vedere fizic și mental lăsându-ne pe noi să te mutăm efectiv în noua casă, îți va rămâne energie pentru a îți continua activitățile, pentru a continua cu rutina sportivă, pentru a descoperi strada, cartierul, facilitățile din jur și a recapitula în liniște noua adresă și traseul dus-întors.

Dacă alegi să îți distrugi spatele cărând de mobila pe care, nu-i așa?, mai bine n-o cumpărai atât de grea, de lată și de multă și să îți umpli o săptămână de concediu cu somn prost, muncă fizică intensă, praf și gunoi peste tot și nervi cât cuprinde, după mutare deja vei fi – la prima impresie – un vecin irascibil, o prezență mai puțin agreabilă.

Păstrezi lucrurile simple și te-ai mutat în liniște

Contează mult să îți dai seama ce merită să faci și ce nu. În atâția ani de activitate, noi, SprintMove, am influențat în bine astfel de situații făcând ceea ce facem în fiecare zi: să planificăm, să organizăm, să avem destui oameni la locație, totul calibrat, să lăsăm curat în urmă, să acționăm repede și bine, fără situații neprevăzute și fără febră musculară sau dureri de spate.

Camerele din noua casă au o altă configurație; nici frigiderul nu mai încape după ușă, ca de obicei; în baie lumina este amplasată în altă parte și zgomotele din tavan sunt altele sau au dispărut. Sunt multe schimbări prin care treceți tu și cei cu care locuiești, iar ele sunt tot mai ușor de suportat cu cât treceți prin ele mai rapid și mai în liniște.

Câștigi timp și îți păstrezi mintea limpede

Dacă scurtezi perioada mutării ai răgaz să analizezi mai bine schimbările care ți se întâmplă; ai ocazia să ți le însușești și să te obișnuiești cu noul.

Apelând la serviciile noastre rapide de mutări de mobilă, ai șansa să rămâi relaxat/ă și organizat/ă – spre exemplu, vei avea ocazia să realizezi că mai întâi se despachetează lucrurile esențiale, pe care le folosești zi de zi, și abia mai apoi obiectele de decor.

Apelezi la serviciul nostru de mutări de mobilă

Pentru echipa SprintMove, o lucrare de mutare a mobilei înseamnă inclusiv așezarea pieselor de mobilier la locul lor – canapeaua din vechiul living este așezată în noul living iar patul cu tot cu noptiere, din vechiul în noul dormitor.

Corpul suspendat de bucătărie este desprins și ambalat de noi, transportat și adus în noua casă de noi, dezambalat și prins pe poziții deasupra blatului de bucătărie tot de noi.

Cu faptul că preluăm asupra noastră activități care pentru noi sunt simplă rutină dar care pentru tine sunt mari consumatoare de resurse, considerăm că te ajutăm exact în modul în care ai nevoie. Iar dacă și tu înțelegi că ajutorul nostru este binevenit, cu atât mai bine.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down