O firmă de mutări mobilă din București e ca o agenție imobiliară

Cere oferta

O firmă de mutări mobilă din București e ca o agenție imobiliară. Vine un moment în viața oricărui om în care un capitol se încheie și altul începe. De obicei, un astfel de „punct și de la capăt” implică mutarea într-o nouă locuință. Dacă și tu te afli în acel punct, trebuie să te gândești în ce măsură faci lucrurile în mod independent și în ce măsură apelezi la firme profesioniste. Cauți anunțuri imobiiliare în mod independent sau apelezi la ajutorul unei agenții? Prietenii îți asigură transportul de mobilă sau apelezi la o firmă de mutări mobilă din București?

Transport de mobilă. Pe cont propriu sau ajutor specializat?

Dacă te-ai mai mutat cel puțin o dată până acum, știi cât de greu este să o iei de la capăt cu toată forfota, cu tot haosul, cu tot stresul și cu toată oboseala. Numai cine a alergat după programul de serviciu prin București după apartamente știe cât de mult timp consumă acest „hobby” și cât de dezamăgitoare sunt vizionările.

Extrapolând, ce alegi între a merge pe cont propriu în ceea ce privește mutarea într-o altă locuință sau a apela la servicii specializate de transport de mobilă din București?

Suntem acea firmă de transport de mobilă din București care a acumulat o experiență îndelungată și care înțelege cu adevărat nevoia de mutare cu nevoia de a cheltui cât mai puțin. Iată de ce am avut tot timpul din lume să observăm că, pentru procesul de mutare, este indicat ajutorul nostru specializat.

Nu ne limităm la transportul efectiv al canapelei, fotoliilor sau măsuței de living.

Nu asigurăm doar transportul comodei, a patului, a noptierelor sau a scaunelor.

Venim în ajutor cu personal suficient pentru manipularea tuturor pieselor de mobilier.

Cărăm repede toate produsele electrocasnice și celelalte produse din casă.

Nu ne dăm loviți când vine vorba de cutiile cu lucruri personale și obiecte fragile.

Dacă nu ai cutii, aducem noi „de acasă”, la fel și folii, pături ș.a.m.d.

Transportăm totul cu grijă și pricepere, indiferent la ce etaj stai, indiferent la ce etaj vei sta, indiferent dacă te muți dintr-o parte a Bucureștiului în cealaltă. Preluăm noi partea cea grea, tot așa precum ar face o agenție imobiliară în legătură cu găsirea, din noianul de oferte, a listei scurte de posibilități pentru care chiar merită să mergi la vizionare!

Un singur cost general față de multe costuri punctuale

Decât să mai dai bani pe materiale pentru înfoliat și împachetat, pe un șofer care are o dubiță mică de transport și care îți poate muta lucrurile abia în două sau trei ture, zgâlțâindu-le pe toate, pe oameni care să te ajute la căratul mobilei și care să zgârie mobila fără ca tu să mai ai ce să faci în acest sens, mai bine ne alegi pe noi, alegi firma noastră de mutări de mobilă.

La noi, vei plăti un singur preț pentru tot, stabilit dinainte de un expert logistic care te va vizita pentru a evalua resursele necesare și costurile implicate. Un beneficiu mai este reprezentat și de scăderea timpului alocat mutării: dacă o agenție imobiliară scade timpul alocat cumpărării sau închirierii unei noi locuințe, aceeași economie de timp există și în cazul în care alegi să te muți cu ajutorul nostru.

Bucureștiul, mutările de mobilă și economia de timp

În loc de două zile pentru demontarea mobilei și împachetare, o zi întreagă pentru transportul mobilei și a lucrurilor și încă o zi pentru punerea lucrurilor pe poziție, durata totală se poate restrânge la o singură zi. Expertul nostru logistic știe ce resurse sunt necesare, așa că vom rezolva demontarea și împachetarea în câteva ore, într-un singur drum vom muta efectiv totul,  iar în alte câteva ore vom pune canapeaua în living, nu în dormitor.

În plus, dacă ai nevoie, avem posibilitatea de a depozita mobila în plus până în momentul în care te hotărăști ce să faci cu ea. Practic, suntem aici să te ajutăm să te muți.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down