Ce trebuie sa faci in cazul in care ai hotarat sa te muti intr-o lucuinta noua

Cere oferta

Ce să faci înainte, în timpul și după mutarea într-o altă locuință

Trăiești în București și vrei să te muți, dar să rămâi tot în acest oraș? În atâția ani de activitate am cunoscut toate sentimentele bucureștenilor atunci când se gândeau la mutare, atunci când planificau mutarea, în ziua mutării sau imediat după aceea. Schimbarea este întotdeauna grea, dar e binevenită de cele mai multe ori. Când vine vorba de mutările de mobilă prin București, suntem aici să îți oferim sprijinul de care ai nevoie.

Înainte de mutare, calculează totul și fă pregătiri

Dacă vrei să eviți haosul mutării care poate dura săptămâni în șir, începe prin a-ți face un to-do list. Este acea minunată foaie de hârtie, acel binevenit fișier Word sau Excel pe care îți numerotezi tot ce ai de făcut înainte:

  1. nu mai mergi la cumpărături; nu are rost să muți și alimentele sau detergentul;
  2. arunci lucrurile din casă pe care nu ți le mai dorești, ca să nu le muți fără rost;
  3. îți pui lucrurile mici pe categorii, în cutii, sau le recapitulezi și le lași în sertare;
  4. cauți cutiile originale de la TV sau de la alte produse, ele au dimensiunea potrivită;
  5. îți muți adresa de corespondență la noua adresă din timp, ca să nu întâmpini neplăceri ulterioare, așa cum multora li se întâmplă după ce se mută.

În timpul mutării, lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot

Dacă ne apelezi pentru mutările de mobilă în București, să te aștepți la mult mai mult din partea noastră decât la un transport efectiv de mobilă. Știm că ai nevoie de mâini îndemânatice, de ambalaje și cutii, de ajutor prin care să te muți mai repede, în mod organizat și fără pierderi (deteriorări, situații neașteptate etc.). Iată ce putem face noi pentru tine:

  1. evaluăm nevoia ta de mutare (la ce etaj stai, la ce etaj ajungi, configurațiile ambelor locuințe, distanța dintre locuințe, cantitatea de obiecte de mobilier, de electrocasnice și de obiecte personale, precum și gradul de fragilitate al acestora);
  2. venim înarmați cu folii stretch, folii bubble, cartoane, cutii, pături care absorb șocul, demontăm mobila (dacă e cazul), ambalăm și pregătim marfa pentru manipulare și transport);
  3. manipulăm totul (ducem până la autospeciala de transport) în ordine, în siguranță și cu rapiditate;
  4. transportăm efectiv mobila și celelalte lucruri , descărcăm și urcăm totul până în imobil;
  5. poziționăm totul în camera sau spațiul în care va rămâne și ne asigurăm că te lăsăm într-un punct în care să te simți bine în noua ta casă, alături de cei dragi.

După mutare, acordă-ți timp să te obișnuiești cu noul

După ce s-au mutat, cei mai mulți bucureșteni ies total din zona de confort și ori iau metroul invers, ori merg în fața blocului după mașina care se află în parcarea din spatele blocului, ori confundă

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down