Despre partea plăcută a serviciului de mutări mobilă

Cere oferta

Serviciul de mutări mobilă este deseori solicitat datorită părții plăcute a acestuia: persoanele care se mută scapă de chinul căratului precum și de complicațiile aferente (muncă de organizare, mizerie peste tot, oboseală cronică, stres prelungit).

În mod paradoxal, inclusiv plata acestui serviciu pe care îl prestăm este o parte plăcută în mutările de mobilă, fiindcă raportul dintre cost și beneficiu este convenabil pentru clienții noștri. Cum se ajunge la acest rezultat favorabil pentru ambele părți? Este simplu: încă de la începutul dialogului dintre noi și clienți, specialistul nostru în logistică construiește un buget necesar pe baza datelor puse la dispoziție și vine în întâmpinare cu o ofertă de cost.

În acest cost sunt incluse mai multe aspecte în afară de transportul în siguranță al mobilei. Pentru că întotdeauna suntem dispuși să ajutăm în toate fazele unei mutări, ne suflecăm mânecile și desprindem mobila suspendată, o demontăm, o ambalăm, o transportăm și o așezăm în camerele de destinație, acolo unde despachetăm, remontăm etc. În plus, etichetăm cutii cu bunuri personale și le așezăm conform indicațiilor, așadar efectuăm mutări pe de-a -ntregul, cu precădere mutări mobilă.

Pentru persoanele care își schimbă locuința

Serviciul autentic de mutări mobilă este modelat pentru a ajuta cu adevărat persoanele care își schimbă locuința. Iar aceste persoane ce necesități au?

Au nevoie de o mutare ușoară, unde oameni pricepuți și capabili vor gestiona piesele grele, dificile, de mobilier și inclusiv electrocasnicele, cărând tot până la autospeciala de transport și de la aceasta până în noua locuință. Au nevoie de o autospecială de transport sigură, condusă bine și mai ales încăpătoare, unde mobilierul să fie bine prins în chingi și să fie așezat în poziții optime.

Au nevoie de o mutare rapidă, care să nu dureze o săptămână și care să nu provoace o încurcătură de obiecte care să fie descurcată cu mult chin și multe lipsuri sau deteriorări. Oamenii au nevoie de o mutare foarte bine organizată și care să evite distrugerea sau avarierea pieselor de mobilier ori de decor sau vreun alt efectiv personal ori veselă sau aparate electrocasnice și electronice.

Noi, SprintMove Relocation, acoperim zi de zi toate aceste nevoi ale clienților noștri și le îndeplinim așteptările. Dezvăluim astfel nu numai una, ci mai multe părți plăcute ale serviciului pe care îl prestăm – de mutări mobilă.

Mutările de mobilă, plăcute inclusiv pentru noi

Și pentru noi există cel puțin o parte plăcută în asta. Deși ceea ce facem reprezintă o activitate profesională, pentru noi nu este un simplu job, nu este o corvoadă. Echipele trimise către clienți sunt formate din profesioniști, experimentați și bine dotați cu materiale de împachetare, cu chingi și cu un parc auto care nu pune probleme. Este o plăcere să lucrezi când ai toate condițiile!

În rândul colegilor noștri există satisfacția muncii. O treabă precum mutarea mobilei dintr-o casă în alta naște satisfacție dacă iese bine, dublată de starea de bine venită din mulțumirile sincere auzite de la clienții beneficiari.

A ajuta pe cineva să se mute este doar o zi de lucru pentru noi, dar pentru clienții noștri înseamnă un foarte mare și important ajutor, pe care îl vor ține minte pentru mult timp. Acest lucru ne motivează cel mai mult să continuăm.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down