Cum să sortezi & să împachetezi lucrurile pentru a te muta ușor

Cere oferta

Cum să sortezi si să împachetezi lucrurile ? Te gândești cu teamă că vei consuma mult timp și multă energie pentru a face pregătirile de mutare? De mutarea mobilei ne ocupăm noi; de etichetat și transportat cutiile cu lucruri ne vom ocupa tot noi, însă pentru a împacheta efectiv lucrurile personale te vei ocupa mai cu seamă tu – nicio grijă, poți face asta destul de ușor.

Dorim să te ajutăm în această privință venind în întâmpinarea ta cu câteva idei de sortare și împachetare astfel încât să îți vină ușor de când începi pregătirile și până așezi, metaforic vorbind, și ultimul bibelou în vitrina din noua locuință.

Cutiile de carton sunt foarte importante

Cum să sortezi si să împachetezi vesela, sticla, porțelanul ? Acestea și altele trebuie împachetate cu grijă, cele mai fragile dintre ele chiar individual, însă dacă acestea vor fi puse în cutii simple, care se îndoaie la prima utilizare, cu siguranță ele se vor sparge înăuntru precum ouăle.

Pentru a evita acest risc, recomandăm folosirea de cutii fabricate cu trei straturi: două straturi drepte la exterior și un strat ondulat la interior. Împreună cu acele cutii care prezintă ranforsări pe fund și la muchii, acestea reprezintă soluții viabile în transportul obiectelor fragile.

Dacă este dificil să le găsești, anunță-ne și le vom aduce noi, punând obiectele fragile pregătite anterior în astfel de cutii pe care noi le folosim cu precădere.

Sunt fabricate inclusiv cutii destinate transportului de haine. Iei hainele cu umeraș cu tot și le agăți de un element intern din această cutie, astfel încât să îți vină ușor după transport să le apuci de umeraș și să le pui astfel în șifonierul/ dressingul montat la noua adresă.

Foliile stretch și cele bubble sunt obligatorii

Cum să sortezi si să împachetezi  toate articolele de menaj din bucătărie și baie? De regulă nu sunt obiecte casante, însă ocupă mult spațiu și pot fi suprapuse, intercalate cu greu. Ei bine, înfolierea reprezintă soluția ideală la această problemă.

Dacă ești pregătit/ă cu aceste lucruri așezate compact, ne poți aștepta pe noi după aceea pentru a da roată-roată cu folie stretch, iar dacă este cazul să protejăm anumite suprafețe, avem destulă folie cu bule de folosit.

Elementele de decor, multe, mărunte și de forme și dimensiuni diferite, merg învelite în ziare și protejate cu folii bubble (folii cu bule) și eventual protejate suplimentar cu pături americane, moi, speciale, folosite de toate firmele serioase de mutări de mobilă.

“Semipreparatele” și recomandarea SprintMove

Cum să sortezi si să împachetezi lucrurile? Așa cum există alimente semipreparate care necesită foarte puțin efort pentru a putea fi servite, tot așa există și obiecte care pot fi “semipreparate” de tine pentru ca atunci când venim noi, să fie mult mai ușoară și rapidă pregătirea efectivă a lucrurilor pentru un transport sigur, fără evenimente, fără neplăceri și fără accidentări.

Îți recomandăm să aloci suficient timp pentru a-ți proteja lucrurile personale pe durata manipulării și transportului în cadrul unei mutări. Noi așa procedăm și de aceea reușim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor tuturor clienților noștri. Și deși măsurile noastre de protecție pot fi suficiente, precauția este oricând o idee bună.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down