Ce faci cu mobila veche? Idei practice pentru a te debarasa de ea

Cere oferta

Ce faci cu mobila veche? Idei practice pentru a te debarasa de ea

La un moment dat schimbarile din viata noastra aduc noi echipamente, o noua mobila, un nou stil al casei. Nimic nu se poate duce insa la bun sfarsit daca nu scapi mai intai de cele vechi. Un lucru pe cat de comun, pe atat de dificil, caci intervine dilema: ce fac cu mobila veche? Sau cu electrocasnicele vechi? Sa le arunci pur si simplu nu este o solutie.

Se spune ca pentru a face loc unui nou lucru in viata ta trebuie mai intai sa faci ordine si sa scapi de altele mai vechi. Exact pe acest principiu functioneaza si ideea de a renova, remobila, de a echipa casa cu alte lucruri noi, care iti fac cu ochiul. Si cand te vei gasi si in pozitia de a decide ce sa faci cu lucrurile vechi iata cateva idei:

  1. Doneaza. Poate ca cel mai nobil lucru pe care il poti face este sa donezi piese de mobilier, electrocasnice si in general lucruri pe care le ai si doresti sa le schimbi. Pana la urma ce altceva poti face cu ele? S-ar putea chiar sa fie utile altcuiva, mai cu seama in cazul acelor bunuri care au un grad de uzura mic, acolo unde se schimba mobila si altele doar din dorinta de a schimba si stilul. De asemenea, tine cont de cat de functionale sunt lucrurile. Exista o sumedenie de persoane care prefera varianta second hand a lucrurilor, pentru ca nu isi permit noi. Iar daca le vei darui fara pretentii materiale, faci si o fapta buna, devenind un ajutor poate nesperat pentru unii.
  2. Fii creativ. Daca esti genul creativ, ai putea gasi ceva solutii pentru anumite piese. Salveaza elemente ce pot transforma mobila in mici piese de decor spre exemplu. Picteaza, uneste piese, joaca-te. Gaseste un atelier si prefera sa fii o sursa de materiale pentru cineva care ar putea sa creeze lucruri interesante din acestea.
  3. Reconditioneaza. Pe acelasi principiu de a te refolosi de lucruri, unele poate ca nici nu trebuie sa le schimbi, de vreme ce se pot reconditiona cu succes.

In orice caz, totul se rezuma si la nevoia de munca fizica. Cine iti va prelua aceste lucruri? Cum faci sa nu stopezi misiunea de dotare a casei din cauza lucrurilor vechi? Mai cu seama cand casa cu pricina este locuita, cand ai piese indispensabile si nu ai cum efectiv sa astepti pana cand scoti mobila si montezi alta, solutia este una singura: debarasari mobila de la Sprint Move!

Cu ce te ajuta concret? Afla ca exista o echipa care va ridica toate bunurile si in functie de acestea destinatia va fi precisa. Electrocasnicele pot fi considerate deseuri, mobila in functie de uzura ei se poate dona, se poate folosi si dupa caz va ajunge la familii care au nevoie de ea. Nu trebuie sa te ocupi tu personal si fizic de asta. Pentru ca suntem prea stresati, ancorati in munca de zi cu zi, cu prea multe de rezolvat; pentru ca avem deja batai de cap cu cele ce urmeaza a fi cumparate si montate, nu trebuie sa va mai faceti si un plan pentru cele vechi – exista numeroase motive pentru care un astfel de serviciu este de mare ajutor.

Ce faci cu mobila veche? Decat sa faci un lucru imoral pana la urma, aruncand bunuri la gunoi, gandeste-te care este sansa ta sa faci si un bine si sa ai si un plan bine pus la punct. Astfel de servicii de debarasari mobila sunt de clasa moderna, pentru ca am depasit etapa cand anuntai un intreg grup de prieteni ca ai de gand sa faci o schimbare; am depasit si etapa cand ii chemai pe toti, inclusiv ajutoare precum vecinii pentru a reusi sa te muti si sa te debarasezi de piese de mobilier. Acum, din fericire, totul este mai simplu!

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down