Acestea sunt 10 lucruri cu care te poți muta fără să apelezi la noi

Cere oferta

Acestea sunt 10 lucruri cu care te poți muta fără să apelezi la noi
Ai luat decizia de a te muta fără ajutorul unei firme specializate de transport? Transportul de mobilă prin București este o activitate greoaie, implică multe lucruri și dorim să știm că le iei în considerare. Iată de ce îți înfățișăm nu mai puțin de 10 (zece) lucruri care îți trebuie concomitent ca să te poți muta în noul apartament sau în noua casă.

  1. Un inventar al lucrurilor

Doar așa poți ști ce se află în fiecare cameră (așadar, un inventar defalcat pe fiecare încăpere în parte). Numai așa vei putea ști ce poți demonta înainte, ce poți pregăti dinainte pentru mutat și ce poți pregăti pentru mutat numai în ziua cu pricina.

  1. Măsoară ușile și holurile

S-ar putea să vrei să scoți nedemontată o piesă mare de mobilier, dar să nu poți face acest lucru din cauza ușilor mult prea înguste sau din cauza ornamentelor bogate de pe hol.

  1. Cumpără o trusă de scule

Ca să poți demonta mobila, ca să ai spor în toate, asigură-te că ai toate ustensilele înainte și caută să obții și o cutie de plastic în care să depozitezi prețioasele șuruburi, care de regulă se pierd prin buzunare sau prin locuri pe unde numai magnetul mai poate ajunge.

  1. Cumpără folie de împachetat

Deși poate că ai idee despre câtă folie de împachetat îți trebuie, se va dovedi că este nevoie de o cantitate dublă, așa că fii econom în alte privințe și cumpără folie suficientă. Cumpără și folie cu bule, pentru că protejează foarte bine suprafețele fragile sau sensibile.

  1. Fă rost de cutii de toate mărimile

Fă rost de la magazinele din cartier de cutii în care să depozitezi totul. Ai de pus în ele, rând pe rând, acte, suveniruri, decorațiuni de dimensiuni mici, veselă, suportul de pixuri, pixurile cu totul și multe, multe altele.

  1. Extraordinar de mult calm.

Când lucrurile sunt așezate în casă, pare că sunt puține și ușoare, dar când le răscolești, vei vedea, de fapt, cât de multe și de grele sunt. În clipa în care realizezi acest lucru, rămâi calm și îndeamnă-i și pe ceilalți din casă la calm.

  1. Ai nevoie de concediu de eveniment

Deși concediu de eveniment nu poți avea decât la nuntă, avem senzația că îți trebuie concediu astfel încât să ai timp, efectiv, să te muți! Ia-ți concediu o zi înainte de weekend și o zi după, astfel încât să ai la dispoziție trei zile pentru mutat și o zi pentru odihnit în noua locuință.

  1. Ai tu o dubiță sau ai prieteni cu dubiță?

Dacă nu ai dubiță pentru a te muta, împrumută una de la prieteni sau roagă un prieten să vină cu dubița sa și să te ajute să te muți (va trebui să îți planifici concediul în funcție de concediul lui sau de zilele lui libere). Orice ajutor este binevenit, orice dubiță, indiferent cât de îngustă sau uzată, este salvarea ta!

  1. Batoane sau băuturi energizante

Ca să nu reduci ritmul de lucru la jumătatea procesului de mutare, trebuie să te energizezi cumva. Vei avea ocazia să te odihnești pe urmă, să dormi cât vrei tu în perioada imediat următoare (bineînțeles, după programul de la serviciu). Până atunci, însă, ai de trecut un hop, iar alimentele energizante sunt binevenite (ai grijă, totuși, să nu le consumi în exces).

  1. Datele noastre de contact

Deși ți-am promis că îți scriem despre 10 lucruri cu care te poți muta, care sunt necesare ție pentru mutare și care nu ne implică pe noi, ei bine, nu l-am găsit pe cel de-al zecelea.

Aici putem introduce tot ceea ce poți obține dacă apelezi la serviciile noastre de mutări de mobilă pentru București. Expertul nostru logistic are întotdeauna o idee de ansamblu, obiectivă, rece și economică, putând calcula necesarul pentru întregul proces al mutării tale.

Facem asta de ani și ani, cunoaștem proprietățile oricărei folii, avem cutii suficiente, folosim și pături speciale care protejează la perfecție orice suprafață mai pretențioasă a mobilei sau măsuței de living, oglinzii de la dressing ș.a.m.d.

Avem angajați învățați cu munca fizică, pentru care a demonta mobila, a o căra, a o muta și a o reasambla în noua locuință sunt lucruri care fac parte din ziua lor de lucru.

Acum, că știi și care este cel de-al zecelea lucru care te poate ajuta să te muți fără ajutor, te lăsăm să stăruiești asupra tuturor și să iei o decizie în cunoștință de cauză. În ajutor îți poate veni și un alt articol de pe blogul nostru, legat de motivele pentru care să ne alegi atunci când te muți.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down