3 indicii ale profesionalismului unei firme de mutări mobilă

Cere oferta

Îți împărtășim câteva aspecte referitoare la alegerea unei firme de mutări mobilă fără să modelăm ce spunem pentru a evidenția profesionalismul nostru. Pur și simplu îți spunem cum stau lucrurile și te sfătuim cum să alegi bine firma care îți va muta mobila. Decizia alegerii este doar a ta.

Sunt rare cazurile în care oamenii locuiesc toată viața în locul în care s-au născut. Oricine s-a mutat sau se va muta măcar o dată, trecând prin complicațiile generate. Dar dacă ai afla că mutarea poate fi lipsită de chin? Astăzi sunt mutări realizate de firme specializate în contul celor care se mută, care devin beneficiarii acestui serviciu.

Atât de ușor poate fi astăzi să te muți și atât de lipsit de griji poate fi procesul, încât te întrebi ce trebuie să faci pentru a beneficia la rândul tău de un serviciu profesional de mutări mobilă. Și venim în întâmpinarea ta cu indiciile care conduc spre acest lucru, indicii de profesionalism pe care le poți proba ușor. Să începem!

Indiciul 1: Firma are o prezență online satisfăcătoare

Poate părea puțin straniu că este primul indiciu sau că e demn de menționat, însă un site neactualizat pare un site părăsit, indiciu că firma respectivă nu mai funcționează și că timpul petrecut încercând să o contactezi va fi un timp pierdut.

De asemenea, o pagină de Facebook fără postări cât de cât noi este un semn că nu se dorește înaintarea de mesaje către audiența de pe Facebook, care caută destul de des firme de transport mobilă, de mutări mobilă, din localitatea lor sau nu.

Indiciul 2: Firma comunică excelența și o poate dovedi

Prestatorii de servicii în stare să facă orice pentru a obține clienți vor adopta un vocabular plin de superlative la adresa lor, deși probabil se află în primul an de funcționare, se bazează doar pe una-două mașini de transport și pe câțiva băieți aflați în prima lună de activitate.

Pot minți că au experiență solidă în mutările de locuințe, pot exagera calitatea serviciilor oferite, pot folosi formulări de tipul „servicii excelente și garantate” fără o acoperire reală. Cum dovedesc ele că într-adevăr așa este? Prin comunicarea de la Indiciul 1.

Indiciul 3: Prestatorul iese în evidență prin ceva pozitiv

La nivel național sunt multe companii care activează în acest domeniu. În București, o dubă care transportă mobila cuiva se poate vedea destul de des în trafic – până și numărul de rezultate la o căutare pe Google „mutari mobila bucuresti” este ridicat. În atare condiții, numai cele care ies în evidență prin ceva anume au cu adevărat ce prezenta în piață.

Sunt oameni care vor să meargă la sigur atunci când se mută și mizează pe o companie consolidată, care poate presta mai multe servicii legate de mobilă sau care înțelege prin mutările de mobilă mai mult decât simplul ciclu încărcare - transport - descărcare.

Suntem curioși: Ai probat/ vei proba aceste indicii?

Noi, SprintMove Relocation, îndeplinim așteptările (aici studii de caz), bifând toate cele trei indicii: acum te afli în secțiunea de blog actualizată periodic a site-ului nostru recent actualizat; avem un motto edificator, „Excelență prin experiență”; prestăm servicii precum demontare/montare, debarasare și depozitare și realizăm mutări locale, naționale dar și internaționale. Noi am spune că suntem o alegere bună pentru tine – dar, după cum am promis, te lăsăm pe tine să decizi acest lucru.

envelopephone-handsetmap-markerclockmenuchevron-down